By Peter Cappelli/ Monika Hamori/ Racio Bonet
نوشته: پیتر کاپلی، مونیکا هاموری و راسیو بونت
ترجمه: دکتر اکبر حسن پور و مهدی عسگری
کاپلی و هاموری در مقاله سال 1384 خود با عنوان «مسیر جدید به سوی قله»، ده پست سازماني عالی را در یکصد شرکت منتخب مجله فورچون در سال 1980 و 2001 مورد مقایسه قرار داده بودند. یافتههای آنها حاکی از آن بود که تعداد مدیران ارشدی که تمام عمر حرفهای خود را در یک شرکت سپری میکنند بهطور قابلتوجهی کاهش یافته و تعداد مدیران عالی جوانی که در طول کارراهه خود بیش از یک کارفرما را تجربه میکنند، افزایش یافته است. در این مقاله کاپلی و هاموری به همراه بونت، یافتههای خود را با استفاده از اطلاعات جدیدشان در سال 2011 توسعه دادهاند.
شاید مهمترین تغییری که آنها بدان دست پیدا کردند، تغییرات در ویژگیهای دموگرافیک (جمعیتشناختی) بود. بهعنوان مثال، درصد رشد مدیران زن زياد است. اما رکود اقتصادی سال 2008 نیز عامل ایجاد تغییرات جالبی بوده است: موسسات مالی برعکس دهه گذشته، اکثر مدیران ارشد را از بیرون موسسه استخدام کردهاند، مدیران عالی در این موضوع که آیا سازمانشان را به امید کسب موقعیتی جدید رها کنند، دچار تردید بودند و شرکتها حتا مدیران با عملکرد ضعیف را به امید تداوم ثبات، حفظ میکردند.
در این مقاله نمایه امروزی مدیران در قالب چهار حوزه در نمودارها و جداول آماری و گرافیکی (که بهترین توضیحات را میتوان از آنها استخراج کرد)، نمایش داده شده است. این چهار حوزه عبارتند از کارراهه، تحصیلات، تنوع و سلسلهمراتب.