گروه محصولات

عنوان مقاله: مدیریت سلامت : چای را سبز بنوشیم

گزيده مديريت 104
مدیریت سلامت
 
نوشیدنی مرسوم ما ایرانی‌ها در محیط کار، چای است. گاهی دوست داریم صبح‌ها حتي قبل از اين‌كه پشت میزمان مستقر شويم، لیوان چای‌مان آن‌جا باشد. به‌عبارتي تا چای را ننوشیم کار شروع نمی‌شود. نه اینکه نخواهیم، بلكه نمی‌توانیم. انگار اين نوشيدني چون نوشدارویی، با نوشیدن هر جرعه جان را به ما و بعد از آن به محیط کارمان به ارمغان می‌آورد. شاید هم همين حسی که نوشیدن چای در شروع کار به ما می‌دهد، علت آن‌است‌كه به محض آن‌که مهمانی وارد اتاق‌مان می‌شود پیش از شروع هر جلسه کاری، با یک لیوان چای گرم و خوشرنگ از او پذیرایی می‌کنیم.
اما کاش آن را سبز می‌نوشیدیم. آن چه ما معمولا به‌عنوان چای می‌نوشیم، به نام چای سیاه معروف است. امیدواریم خواندن این نوشته شما را به نوشیدن چای سبز (حداقل در محیط کاری) تشویق کند.
چای سبز چیست

گیاه چای سبز و سیاه (چایی که معمولا می‌نوشیم) یکی است. تفاوت در نوع به عمل آوردن آن است. در صورتی که برگ تازه چای را به‌سرعت خشک کنند، چای سبز به‌دست می‌آید. در این شرایط اجازه تخمیر به چای داده نمی‌شود.

انصراف از نظر