چای با قند، به چه قیمتی؟
در مورد تغذیه مناسب در محیط کار، بسیار گفتهاند و ما نیز در شمارههای گذشته مطالبی منتشر کردهایم. شاید اهمیت این موضوع از آن جهت است که بخش عمدهای از جامعه فعال کشور را شاغلین تشکیل میدهند. از طرفی، هر فرد شاغل بهطور متوسط بیش از هشت ساعت از شبانهروز خود را در محیط کار میگذراند که شامل یک وعده غذا و حداقل یک میانوعده است. اغلب میانوعدهها با خوردن چای همراه است. بسیاری عادت دارند چای را با قند یا شکر فراوان همراه کنند. در شماره گذشته بهعلت خواص مفید چای سبز، توصیه کردیم چای را سبز بنوشیم و اینبار قصد داریم خوردنیهای مفیدی را جایگزین قند و یا شکرِ کنار چای سبز شما عزیزان بنماییم. در این مقاله کوتاه ابتدا دلایلی در مورد اینکه چرا نباید قند یا شکر مصرف کنیم، ذکر مینماییم. سپس، انواع خوردنیهای مفید را به همراه خواص آنها برمیشماریم.