گروه محصولات

عنوان مقاله: کارراهه: ماریو باتالي‏

گزيده مديريت 108

Interviewed by Katherine Bell

مصاحبه با کاترین بل

ترجمه: اسداله باسمچی

ماریو باتالي وقتي بچه بود دلش‏ مي‌خواست بانکدار شود. وقتي مشغول تحصیل در رشته مدیریت کسب‌و‌کار و هم‌چنین رشته تئاتر اسپانیايي بود، هم‌زمان در رستوراني به نام «استاف‌یِِرفِیس» در شهر نیوجرسی کار ‌کرد و «احساس كرد به‌نوعي به فشردگي و سرعت كار معتاد شده است.» بعدها تبدیل به یکی از موفق‌ترین سرآشپزهای كارآفرين آمریکا شد. شهرت وي بيش‌تر به‌خاطر غذاهاي ساده و فصلي ايتاليايي است كه از قسمت‌هاي مختلف گوشت حيوانات درست مي‌شوند. هم‌چنين وي ستاره ثابت برنامه‌هاي آشپزي شبكه‌هاي تلويزيوني است و زنجيره‌اي رشديابنده از رستوران‌ها را هم اداره مي‌كند.

 کدام آموزه‌های تحصیلات مديريت بعدها به‌کارتان آمد؟

در اصل هیچ‌كدام. كلاس‌هاي دانشگاه همه تئوري و مبتني بر مقايسه منحني درآمد نهايي با منحني هزينه نهايي بود. من از اقتصاد كلان خيلي لذت مي‌بردم، ولی در رشته‌هاي فلسفه و انگلیسی بیش‌تر در مورد سروکله‌زدن با افراد و به‌انجام‌رساندن كارها چیز یاد مي‌گیرید.

انصراف از نظر