گروه محصولات

عنوان مقاله: کارراهه: شکوفاگر استعدادها‏

گزيده مديريت 156
Interviewed by Patrice Piquard
مصاحبه کننده: پاتریک پیکارد
ترجمه: اسداله باسمچی

در مزرعه خانوادگی‌اش یاد گرفت به غذا عشق بورزد. وقتی فقط 33 سال داشت، اولین رتبه سه‌ستاره میشلن را برای رستوران لویی پانزدهم در موناکو دریافت کرد و اکنون امپراتوری متشکل از بیش از بیست رستوران (با مجموعه‌ای از نوزده ستاره میشلن) را در شهرهای مختلف از توکیو تا لاس‌وگاس اداره می‌کند.

 شما خود را به‌عنوان کارگردان هنری شرکت‌تان توصیف کرده‌اید. پیامدهای چنین شغلی چیست؟

من آدمی خلاق هستم که ایده‌هایی برای رستوران‌ها، کتاب‌ها، مدارس آشپزی و مراسم دارم. این‌ها محصولات و خدماتی هستند که خلق و عرضه کرده‌ام. من نگاه می‌کنم کجا هستیم و کجا می‌خواهیم برویم. من به‌صورتی تنگاتنگ با رییس تشکیلاتم لوران پلانتر کار می‌کنم که همه اموری که من هیچ علاقه‌ای به آن‌ها ندارم را اعم از مالی، مدیریت و مشکلات کسب‌وکار راهبری می‌کند. ما پانزده سال است دوشادوش هم‌دیگر کار می‌کنیم، ولی او تاکنون هیچ دخالت بی‌جایی در ابتکارات من نداشته، همان‌طور که من در کارهای او نداشته‌ام.

انصراف از نظر