Interviewed by Thomas A. Stewart
مصاحبه: توسط توماس استوارت
ترجمه: غلامحسين خانقايی
تحت رهبری جكولش، مدیران جنرالالكتریك از نیروی خیالپردازی بیوقفه خود جهت كارامدسازی بیشتر كارهایشان استفاده كردند. جفری ایملت در هفتم سپتامبر سال 2001 درست در آستانه تحول جهانی بهعنوان مدیرعامل جانشین جك ولش شد. افتضاحات شركتها و حملات تروریستی یازدهم سپتامبر، ضربه شدیدی به اقتصاد جهانی وارد كردند. ایملت میدانست كه در این فضای كاملاً دگرگون، جنرالالكتریك نباید تنها به وضعیت كنونی خود دل ببندد.
اولین نگاه عمیق به وضعیت این شركت تحت رهبری ایملت را هاروارد بیزینس ریویو انداخته است. در مصاحبه خود با تاماستوارت، ویراستار مجله، ایملت فوراً متذكر شد رهبری یك انقلاب را بهعهده ندارد و بهرهوری هنوز در شركت او دارای اهمیت است. بلكه حتی تمركز كنونی شركت بر دستیابی به رشد درآمد بیشتر و سازمند (ارگانیك) است. ایملت هدف بلندپروازانه و متهورانه افزایش درآمدهای سالیانه از كسبوكارهای كنونی شركت به میزان دو یا سه برابر رشد تولید ناخالص داخلی جهانی را تعیین كرده است. تحقق این هدف به تحول فرهنگی عمیق و به گفته ایملت، «شخصیسازی آن» برای تكتك مدیران شركت بستگی دارد.
او از بهرهبرداری از اهرمهای لازم ترسی ندارد. او هدایتكننده تحولات فرایند مشهور مدیریت استعدادهای جنرالالكتریك بوده، سنجههای عملكردی جدیدی برقرار كرده، در ظرفیتهای بازاریابی جدید و منابع جدید پژوهشوتوسعه سرمایهگذاری كرده و سازوكارهای جدیدی را برای اجراییكردن ایدههای نویدبخش ابداع كرده است. ایملت نتایج مثبتی را از هر یك از این حركتها انتظار دارد، ولی معتقد است نتیجه واقعی از تركیب آنها در فرایندی موسوم به «حركت به سوی رشد» حاصل میشود. به عقیده او، نگاه به رشد بهمثابه یك فرایند جنبه حیاتی دارد، زیرا امكان میدهد از یك نیروی سنتی سازمان (رویكرد فرایندمحور آن) استفاده كرده و آن را به خدمت هدف جدید شركت درآورد. در عین حال، سرمایهگذاران دوباره اطمینان یافتهاند كه رشد سازمند و ستارهگون اخیر جنرالالكتریك، همانند برونداد فرایندی خوشساخت، بهصورت مقولهای قابلاعتماد و تكرارشونده درآمده است.