گروه محصولات

عنوان مقاله: دانیل بولو

گزيده مديريت 214

Interviewed by Alison Beard

مصاحبه کننده: آلیسون بیرد

ترجمه: اسداله باسمچی


دانیل بولو، در خانواده‌ای کشاورز در لیون فرانسه متولد شد، در چهارده‌سالگی می‏دانست می‌خواهد آشپز شود. به‌عنوان کارآموز در بهترین رستوران منطقه آموزش دید و رشد کرد. در کپنهاگ به‌سختی کار کرد و سپس به نیویورک مهاجرت کرد و در رستوران مشهور لوسیرک استخدام شد. در 1993 دانیل، رستوران خودش را باز کرد و توسعه داد. اکنون امپراتوری آشپزی او شامل شانزده پروژه است.

انصراف از نظر