گروه محصولات

عنوان مقاله: کارراهه: بهتركردن خوب ها‏

گزيده مديريت 121
Interviewed by Alison Beard/ Sara Silver

ترجمه: اسداله باسمچی

فران آدریا سه دهه است که مشغول بازآفرینی آشپزی اشرافی در رستوران  ال‌بالی در شهر  روزز اسپانیا و آزمایشگاه مواد غذایی خود در بارسلوناست. وی در این آزمایشگاه غذاهایی مانند پفک خارپوست دریایی و بستنی با طعم کاری ابداع کرده است. او 67 کارمند دارد که فقط به پنجاه مشتری در هر شب و تنها در شش ماه از سال سرویس می‌دهند. این در حالی است که سالانه حدود دومیلیون نفر متقاضی رزرو جا در رستوران او هستند. ال‌بالی در سال‌های اخیر به‌طور مکرر به‌عنوان بهترین رستوران جهان انتخاب شده است. اما این تابستان آخرین فصل کار رستوران خواهد بود و از ابتدای سال 2014، آدریا به جای رستوران‌داری، بنیادی را برای پیشرفت علم و هنر آشپزی اداره خواهد کرد.

انصراف از نظر