گروه محصولات

عنوان مقاله: کارراهه: بردباری در شکست

گزيده مديريت 149

Interviewed by Alison Beard

ترجمه: اسداله باسمچی

پخت سوشی را در کشورش ژاپن آموخت و به‌عنوان آشپزی جوان طعم‌دار کردن ماهی را در پرو و آرژانتین فراگرفت. او قبل از موفقیتش با رستوران‌های ماتسوهیسا در بورلی‌هیلز و نوبو در نیویورک، چند رستوران بدفرجام راه‌اندازی کرد. یک مشتری، رابرت دنیرو، هنرپیشه معروف، ترغیبش کرد در آخرین فعالیت اقتصادی مخاطره‌آمیزش در سال 1994 مشارکت کند، پایه‌گذاری گروه مهمان‌خانه‌ای که اکنون در سیزده کشور جهان 26 رستوران دارد.

چرا به جای تمرکز روی یک رستوران تعداد زیادی رستوران راه‌اندازی کرده‌اید؟

من کار تیمی را دوست دارم و چیزهای خوبی از آشپزهایم می‌آموزم. پس‌زمینه من ژاپنی است، اما کسانی که در آشپزخانه‌های من کار می‌کنند انگلیسی، آمریکایی، ایتالیایی، فرانسوی، چینی و فیلیپینی هستند که از آن‌ها یاد می‌گیرم. من رشد و نمو را زمانی می‌پسندم که کیفیت تحت کنترل باشد. من دنبال ستاره‌های بیش‌تر برای رستوران‌هایم نیستم. فقط دوست دارم ببینم مشتریان به رستوران می‌آیند و از غذا لذت می‌برند.

انصراف از نظر