گروه محصولات

عنوان مقاله: اگر هنر نبود واقعیت ما را می‌کشت

گزيده مديريت 98

مصاحبه با استاد شاهين عرب مينياتوريست و موسس مكتب مينياتور تهران

به‌راستی ارتباط بین مدیریت و هنر چیست؟ هنر می‌تواند چه تاثیراتی بر شیوه مدیریت و رهبری مدیران پرمشغله و گرفتار ما داشته باشد و به‌عکس تئوری‌ها، روش‌ها، مدل‌ها و ابزارهای مدیریتی چه تاثیراتی می‌توانند بر عالم هنر و هنرمندان بگذارند. آیا ما چنان گرفتار هزارتوی مدیریت شده‌ایم که لطافت،‌ آرامش و تمرکز ناشی از پرداختن به هنر را فراموش کرده‌ایم؟ این‌که مدیران صنعتی ما، خود به فراگیری هنری بپردازند یا زانوی تعلم نزد استادی بزنند به کنار، چند نفر از آنان حتا در اوقات فراغت خود از یک نمایشگاه نقاشی دیدن می‌کنند، در کنسرتی می‌نشینند، به تئاتری می‌روند و یا به دنیای شعر و ادبیات علاقه نشان می‌دهند؟

 حال سوی دیگر را بنگریم. دنیای هنر نیز مانند سایر حوزه‌ها روز‌به‌روز پیچیده‌تر و رقابتی‌تر می‌شود. هنرمندان ما چگونه می‌خواهند با این سیل محصولات و پدیده‌های مدرن دیجیتالی و کامپیوتری مقابله کنند و در این دنیای اطلاعاتی و ارتباطی بدون مرز، جایگاه درخور خود را به‌خصوص نزد نسل جوان حفظ نمایند. بدون شک علم مدیریت می‌تواند راهکارهای اثربخشی را در زمینه‌های بازاریابی، برنامه‌ریزی، مدیریت منابع انسانی، مدیریت ارتباطات با مشتریان و غیره را در اختیار موسسات هنری و هنرمندان عزیز قرار دهد.
 هدف گزیده مدیریت در مصاحبه با استاد شاهین عرب، گفت‌وگویی پیرامون تاثیرات علم مدیریت و هنر بر یک‌دیگر است. گفت‌وگوی ما در یک ظهر تابستانی در «مکتب مینیاتور تهران» در چشم‌انداز زیبایی سرشار از هنر مینیاتور ایرانی صورت گرفت.
انصراف از نظر