By Fisk Johnson
نوشته: فیسک جانسون
ترجمه: سمیرا پور
باتوجه به تاریخچه طولانی شرکت سارانراپ در حساسیت به محیط و سلامت بهخاطر مواد شیمیایی موجود در محصولات، نویسنده تصمیم گرفت ریسک از دست دادن فروش بهخاطر فرمولاسیون جدید سارانراپ را بپذیرد. اس.سی جانسون این شناسه را در سال 1998 از شرکت داو خرید. برتری استفاده از این محصول در مایکروفر و نفوذناپذیری آن در برابر بوی بد، آن را برای دههها پیشرو بازار کرده بود. کلریدپلیوینیلیدن (پی.وی.دی.سی) باعث هر دو این ویژگیها بودند. زمانی که سازمان غذا و دارو، گروههای محیطزیست و مشتریان شروع به ابراز نگرانی درباره استفاده از پلیوینیلکلرید (پی.وی.سی) کردند، تفاوت میان پی.وی.سی و پی.وی.دی.سی هم در غوغای بحثها از بین رفت.