Interview by Amy Meeker
ترجمه: دکتر احمد عیسی خانی
یونجون کیم از دانشگاه کمبریج و جونا کیم از دانشگاه ایالتی اوهایو، آزمایش میدانی در یک شرکت صنایع غذایی کرهای انجام دادند که در آن بازخوردهای بالابه پایین، پایین به بالا و افقی دريافت شده توسط طراحان محصول در ارزیابی عملکرد فصلی را مورد ارزیابی قرار دادند. دو ماه بعد آنها بررسی کردند سرپرست فرد، خلاقیتش را در این فاصله زمانی چگونه ارزیابی كرده است. آنها دريافتند افرادي كه توسط يك مدير يا يك همكار به طور منفي ارزيابي شده بودند سطح خلاقيت كمتري از خود نشان دادند. اما درباره مديراني كه توسط كاركنان رده پايينتر مورد انتقاد قرار گرفته بودند، نتيجه برعكس بود. نتيجهگيري: انتقاد زيردستان شما را خلاقتر ميكند.